Palmsbet Sport

Всеки клиент на PalmsBet, който прави първи депозит, получава спорт бонус – 100% до 250 лева. Бонусът се получава под формата на безплатен залог. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби от нея, трябва да направите квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 100 и получен 100 бонус, трябва да се направят залози за (100+100)*5 = 1000 BGN). Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

Най-високите коефициенти за фаворити са в Palmsbet Sport

PalmsBet предлага на свойте клиенти най-високите коефициента на фаворита на основните лиги, разнообразие от събития, предстоящи такива и многообразни функционалности. От ляво виждаме меню с възможностите за залагане. Срещу тях в цифри се визуализират провеждащите се в момента събития. Избирайки някой от тях, пред нас се открива списък с предстоящите скорошни активности, с комбинациите и коефициентите. Също ще забележите малките триъгълничета от дясно, избирането на които показва вариантите за действие – двоен шанс, изход от първото полувреме, брой голове и т.н.

По наблюдателните вероятно ще им направи впечатление, че над менюто в ляво има малки надписи “всички, днес, 1 ч, 3 ч, 6ч.”… Те Ви позволяват да филтрирате предстоящите мачове в рамките на 1 час, 3 часа, 6 часа.

Palmsbet Sport Cash Out!!!

При залог на определено събитие, на ваша помощ е кешаут за подсигуряване на печалбата. Тази функция Ви позволява да спасите част от изиграната сума, в случай че фаворитът Ви започне да губи. Тоест, в даден момент, двубоят се развива не както сте предполагали и решавате, че се създава положение за загуба на заложените пари. Кешаут Ви позволява да се откажете от направения избор, спасявайки част от сумата.

За първи път той бе въведен от Betfair през 2011 г. В продължение на шест години, бе внедрен и от десетки други конкуренти и към днешна дата вече се ползва с висок интерес от страна на клиентите, включително и в palmsbet.com

Palmsbet Sport секция НА ЖИВО

Пред вас в средата на екрана се появяват провежданите в момента активности от избрания вид спорт. Те са подредени по популярност, като най-отгоре е футболът, тениса, баскетбола и т.н. Щраквайки върху тях се спускат вертикално надолу провеждащите се мероприятия, чийто резултати да следите в реално време, избирайки съответната среща.

Над менюто в ляво ще забележите правоъгълникът “Любими”. Там се поставят следените от вас мероприятия. Така не се налага да ги търсите, а просто ги виждате отделно. За целта, поставяйки курсора на тях, в дясно ще видите малка празна звездичка, щракването върху която я премества в “Любими”.

По същия начин пренареждате и полетата в средата на екрана, показващи Ви вариантите за различните действия и коефициентите. Пренареждането се извършва отново чрез празната звездичка. Поставяйки курсора на синьото поле на някои от прозорците, в дясно има звездичка, с щракването върху която ще преместите съответния прозорец най-отгоре.

Водената от системата статистика и за двата отбора е позиционирана в горната част. Там са ъгловите изпълнения, броя жълти и червени картони, головете и т.н. Коефициентите и статистиките се променят в реално време, характерно за раздел “На живо”. Приятното в случая е, че уеб-платформата ни позволява по собствена преценка да пренареждаме вижданата от нас информация, спрямо предпочитанията ни и съответно да я поставим на видно място на екрана.

Palmsbet Sport дава повече. Наслади се на бонуса от 100% до 250 лв. Грабни го, използвай го…Спечели. Ти си на ход!!!